Automate your Marketing
with Womplify




 
MIN HASHIM
actually i dok no
By: MIN HASHIM

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Sunday, 17-Jun-2012 14:37 Email | Share | | Bookmark
SEPI

 
..salam ..
Semuanya tentang sepi ini..malam yg sepi tanpa suami..malam yang sepi tanpa anak2 dan malam yg sepi tanpa rakan yg sentiasa bertandang bertanya kabar berita di facebook..sunyi suasana di luar..sunyi dari riuh anak jiran tetangga..sunyi dari sorakan kemenangan euro..hiii..


Wednesday, 20-Oct-2010 13:40 Email | Share | | Bookmark
akhirnya..........

Salam...........
Tak tau la masih ada ke tidak pengunjung kat fp ku ini..rindu rasanya
nak berceloteh dengan panjang sekali...
Semuanya bermula petang tadi,bila dah bosan dgn fb yang sarat dgn
berbagai kesah..akupun ambik kesempatan jengok fp..nampak komen
Pakcik Pemancing yang membuatkan aku dah kian melupakan fp yang
banyak menyimpan kenangan manis bertemu dgn rakan maya yang
memang tak pernah terlintas di fikiranpun dgn kemajuan IT ni..kita boleh
berkawan dengan sesapa jer...dan dr negara manapun
Banyak gambar sebenarnya kalau nak uplot tapi disebabkan flickr yang agak
lembap mungkin dua tiga kepin jer untuk pertemuan pertama pada bulan ini..
Rasanya elok dimulakan dgn gambar raya tahun ni..Kalau tahun lepas
raya pertama kat umah mertua..tahun ni giliran aku raya kat rumah sendiri..
dan macam berjanji plk adik beradik tema tahun ni kaler biru..



Bila kami berkumpul adik beradik ni mmg jalan merata kampung ler raya pertama
Anak2 buah pun memacam perangainyer..beraya sambil main meriam
kat rumah sedara-mara..



meriam sulungan..ntah ler..



dah main meriam..tangkap ikan plk..hemm..



Monday, 2-Aug-2010 13:44 Email | Share | | Bookmark
Befday..

Alhamdulillah...masih diberi kesempatan oleh NYA untuk
bernafas (walaupun kadang kala semput) dimuka bumiNYA ini..
Amat-amat bersyukur..dah sentiasa berdoa semoga diberikan
lagi kesempatan ditahun-tahun mendatang..
Semoga kehidupanku sekeluarga sentiasa dirahmati dan diberkati
oleh NYA..Amin..(emosi sikit)..huhuhu
Sebenarnya harini besday aku..yg keberapa?Hemm..masih difasa 3..
belum masuk fasa 4 lagi..hihhihi..semoga berkesempatan untuk merasa
fasa 4,5,6..dan jika dipanjangkan jodoh boleh la bertemu fasa 7..amin
Kala menulis kat fp ni..hati masih lagi bersedih dgn pemergian bonda kepada
office mate mlm tadi..walau tak pernah berjumpa..tapi dr cerita-ceritanya..
membuatkan aku mcm dah lama kenal..al-fatihah untuk bonda kepada Rosnita
Bt. Abdullah di puchong..erat dakapan ita tatkala kami dtg berziarah pagi tadi..
Yang pergi..kita sama-sama doakan..
Disebabkan berita sedih tu..majlis sambutan besday untuk kakitangan yg lahir
pada bulan ogos agak kurang meriahnya.Apa taknya..ita pun salah sorang
yg sambut besday pada bulan ogos..fotographer pun agak malas nak
klik-klik..apa yg sempat la yer..enjoice...

wif huby n alia kat umah tadi..supprise kek n present from both of them..
TQVM sayang2 mama..sedeh along tak der



sepit dr adik n along ..(kata adik la.. )





Thursday, 1-Jul-2010 13:15 Email | Share | | Bookmark
hi............

Salam kengkawan...
Amat lama tak update fp ni..bukan sebok tetapi mmg memalaskan diri nak update.
Sudah lama juga bergebang-gebang di facebook..akhirnya saya menjadi bosan juga.
Bila dibanding-banding fotopages mmg t bes..banyak cerita yg boleh dikongsi bersama
rakan-rakan.Mungkin untuk upload gambar makan sikit masa..sabar kuncinya.
Bila dah gila bermuka-muka..kat off pun jadi le..pantang bos tak nampak..laju
je jari membuke muka-muka
Nasib baik di office, games facebook kene bar..kalo idak haram..keje berlambak..

Maaf ye..kalau entry kali ni banyak gambar lama..cuma nak show off kat kengkawan
kalo ada yg masih sudi menjengok..enjoice..

kita mulakan dgn gambar kek birthday adik yg saya cuba buat sendiri..alhamdulillah menjadi



Besday girl potong kek..wah besonyer pisau..


Hemm..kat atas cite besday..gambar kat bawah ni plk..gamba masa karnival sukan MPB..
Tahun lepas langsung tak juint ape2 sbb, juint crew sua rasa..thn ni baru lah
ada peluang..seperti biasa acara kegemaran dart.. dapat la jgk jadi naib johan..
Kumpul mata beb tuk pasukan rumah..umah ijo..ijo itu tenang..



Masa hari ibupun sempat amik gambar jgk..gambar tak ready ngan kek buatan sendiri..


dan yg terakhir tuk kali ni..sekeping dua gambar kenangan bermain ombak di pd




Thursday, 8-Apr-2010 08:47 Email | Share | | Bookmark
2 IN 1

 
 
 
Salam kengkawan..
Masa agak terbatas dan PC pulak buat hal..jd sempat upload sikit gambo
di off sahaja..
Gambar ni masa adik sepupu kawen on 4 April yg lepas..mmg meriah ..
sbb ini kenduri kawen terakhir bagi keluarga pakcik huby aka paman aji
Lapan khemah dipasang..dan org mmg silih berganti dtg..nak2 plk
ada dua pasang pengantin yg di rai..
Den pun agak sebok saat tu..sbb ada tugasan jgk ..prepare meje
makan pengantin..so..ada la sekepin dua gambar yg sempat di snap..
kite layannnn....k

Gegirl nak gi rewang



The bride..


kek yg bukan cair di tangan..tp cair di tengah panas...




[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net